fbpx

Comença el període d’inscripció dels tallers T’estime 2020

Compartix la notícia

Comença el període d’inscripció dels tallers T’estime 2020, uns tallers de formació i ocupació que compten amb una subvenció de la Generalitat Valenciana de més de 700.000 euros i una aportació municipal de al voltant d’11.000 euros. En estos tallers, treinta persones, dividides en tres grups de deu, seran contractades com a treballadores i alumnes durant un any.

Els participants en el T’estime 2020 podran cursar un dels tres itineraris formatius que inclou el programa, tots dotats amb dos certificats de professionalitat i impartits per un total de sis professors i professores. El primer itinerari és sobre operacions auxiliars d’obra; el segon, sobre activitats relatives a l’àmbit forestal i el tercer, sobre operacions de serveis administratius.

Per a participar, cal tindre més de 25 anys, estar desempleat i inscrit en LABORA i especificar en la sol·licitud l’especialitat formativa demandada. Les persones interessades poden apuntar-se de manera telemàtica, preferentment, al web de l’Ajuntament d’Alzira, però, també, de manera presencial, amb cita prèvia en la Clau. Es pot presentar des de hui, 25 de novembre, fins el dia 1 de desembre. Així ha explicat l’alcalde d’Alzira, Diego Gomez, en què consistix el T’estime 2020 durant l’informatiu:

      informatiu-migdia-25-novembre-2020_md_60936515_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari