Comença el repartiment de bosses de tela i adhesius de la campanya “Alzira viu el Nadal”

Comença el repartiment de bosses de tela i adhesius de la campanya nadalenca del Serval “Alzira viu el Nadal”. L’alcalde de la ciutat, Diego Gómez i el regidor de Cultura, Alfred Aranda, començaren ahir la distribució en bicicleta per la zona central d’Alzira. Un total de 35 botigues de regals, de joguets, de roba de xiquets, llibreries i papereries rebran bosses de tela amb el lema “Jo, en valencià!” i adhesius per a regals amb lemes com “Espere que t’agrade” o “El millor regal eres tu”.

Dins d’esta quarta edició de la campanya, també es repartiran 20 bosses de tela de cotó orgànic amb el lema “Alzira viu el Nadal” a verduleries, fruiteries, forns i pastisseries per a regalar als primers clients que hi vagen a comprar. A més, a tots els establiments que ho demanen, es repartiran cartells i etiquetes de rebaixes per a Nadal.

El repartiment, que va començar ahir, continua hui, 16 de desembre, als comerços de la zona Dr. Ferran i Pere Crespí. Durant els pròxims dies, assegura Alfred Aranda, s’efectuarà el repartiment, per part de personal de l’Ajuntament, a tots els comerços de la ciutat que estiguen inscrits al Serval. L’objectiu és, segons Aranda, incentivar el consum responsable en el comerç local i donar visibilitat a l’ús del valencià. L’escoltem en l’informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari