Comença el repartiment de materials de la campanya pel dia de la Llengua Materna
Hi haurà un programa especial el dia 22, Dia de la Llengua Materna, en Alzira Ràdio, a partir de les 12:00 hores

Hui ha començat el repartiment de materials de la campanya “Jo, en valencià!” per a conmemorar el dia de la Llengua Materna, que se celebra el pròxim diumenge 21 de febrer. Al llarg de la setmana es portaran a terme diverses accions, com la col·locació d’una lona a la façana de l’Ajuntament i l’emissió del programa especial a Alzira Ràdio, dilluns 22 a partir de les 12:00 hores.

Es tracta d’una campanya de la Regidoria de Cultura, mitjançant el SERVAL, i de la Regidoria d’Educació i Infància dirigida a l’estudiantat alzireny, per aixó este matí han començat a visitar els centres alzirenys per a lliurar 5.000 adhesius i cartells. Els adhesius porten frases típiques de la nostra ciutat com “Eres d’Alzira i plores?”, “Estic desficiós” o “Quin poc trellat!”.

Hui, en El Jaume Parla, en El Dia per Davant, han volgut reflexionar al voltant del Dia de la Llengua Materna. El pròxim divendres, dia 19 de febrer, serà quan celebraran este dia a l’institut amb música en valencià a l’hora del pati i amb el repartiment de les pegatines que l’Ajuntament d’Alzira ha lliurat als centres escolars. A més, com que ahir va faltar l’arquitecte i poeta, Joan Margarit, des del Jaume han fet un xicotet homenatge als micròfons d’Alzira Ràdio llegint un dels seus poemes en la nostra llengua. Escoltem El Jaume Parla:

Ir a descargar

Deixa un comentari