fbpx

Comença la campanya de prevenció de paràsits en animalsÀudio 

Compartix la notícia

La campanya de prevenció de paràsits comença ja amb el final de la primavera. L’augment de la temperatura comença a atraure les puces, caparres i mosquits a les mascotes que poden posar en perill la seua salut. Per això, és important utilitzar mètodes de prevenció en forma de pipetes, collars o comprimits. Sobretot, en animals que passen molt de temps fora en casa.
És el cas per exemple d’alguns gats per als quals es recomana utilitzar pipetes que s’apliquen sobre la pell i que desparasitaran l’animal tant per dins com per fora. En cas que el gat ja tinga algun paràsit, es recomana utilitzar comprimits orals per a una major efectivitat. Pel que fa als gossos, es poden utilitzar tant les pipetes com els collars perquè són igualment efectius contra els tres tipus de paràsits. També es recomanen els comprimits, una vegada l’animal ja haja patit una infestació. No obstant això, cal tenir en compte que les píndoles no són eficaces contra el mosquit de la leishmania.
En tot cas, es poden combinar diversos mètodes per a obtenir un major resultat però sempre amb el consell d’un expert veterinari. Escoltem el veterinari Adolfo Castells en la secció que té tots els dimecres en El dia per davant.

      animalades-comunicat-covid-i-parasits-externs-13-maig_md_50990319_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari