Comença la recta final per a finalitzar el mural Alzira Viva

El mural que ocupa una de les parets del Palau d’Esports en un immens cartell que dona la benvinguda a Alzira i que ha estat dissenyat pel professorat de l’escola d‘arts plàstiques d’Alzira.
El mural és una de les apostes de la regidoria de cultura per netejari condicionar les façanes dels edificis públics. En este cas, es tracta d’una proposta al voltant del nom Alzira i que commemora la capitalitat cultural d’Alzira i que està pintant des de fa un mes Javier Ceacero de l’empresa Murales Valencia. Amb este nou mural s’ha tapat les anteriors intervencions artístiques que hi havien. Tal i com ha explicat el regidor de cultural, Alfred Aranda, el mural anterior ja estava molt degradat i el que es volia fer era una obra molt vitalista, després de la pandèmia.
El disseny ha estat obra del professorat de l’aula d’arts plàstiques que ha plasmat esta vitalitat en un amplia gamma de colors de fruites i plantes envoltant el nom d’Alzira. Tal i com explica la directora de la Casa de la Cultura, este no és l’únic disseny que han fet però si el que més ha integrat les finestres dins del mural. A més, també significa la participació de l’Escola d’arts plàstiques al cicle Art al carrer, justament l’any de la capitalitat cultural alizirenya.
Segons les previsions, el mural estarà enllestit a finals de la pròxima setmana.

Deixa un comentari