Comença la XIII Setmana de l’Economia d’Alzira en format on-line i amb retransmissió en directe
A hores d’ara, esta edició compta amb més de 5.000 persones inscrites

A partir de hui i fins el divendres, 19 de febrer, tindran lloc nombroses conferències i taules redones al voltant de temes com l’emprenedoria, el teletreball o els nous models de negoci com a eixida de la crisi econòmica que estem vivint. A hores d’ara, esta edició compta amb més de 5.000 persones inscrites.

Este matí s’ha celebrat l’acte d’obertura d’estes jornades amb la participació del conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, i el president de l’Associació Empresarial d’Alzira, Raúl Tudela. A este encontre virtual, han seguit les conferències de Silvia Leal i de Carlos Rivadulla. En la seua intervenció, Gómez ha volgut agraïr la col·laboració de tots i totes les ponents, així com del departament d’Idea i de l’Associació Empresarial. A més, ha fet un xicotet resum de tot el que tindrem durant esta XIII Setmana de l’Economia. L’escoltem:

Ir a descargar

Per la seua banda, el conseller, Vicent Soler, ha valorat de manera molt positiva que s’estiga celebrant este esdeveniment, tot i que siga de manera virtual, per tal d’abordar la situació en la qual es troba el teixit productiu de tota la Comunitat. Al seu parer, la Setmana de l’Economia és una oportunitat per a afrontar els reptes i preparar una eixida de la crisi en les millors condicions possibles. L’ecoltem:

Ir a descargar

Esta vesprada, a les 17:00, continua la programació amb Bernat Pascual, que presentarà la Càtedra d’Innovació i Investigació CLAU-IDEA, i, a les 18:30 hores, amb Gabino Diego Diaz, fundador i CEO de Fòrum de Logística. Demà serà el torn d’una de les novetats d’esta edició, l’espai “Talent Senior”, on intervindrà Eduardo Domenech, que va ser director industrial en Avidesa durant 36 anys i director general en Làcties Garcia Baquero durant 9 anys. A continuació, tindrà lloc la primera taula redona de la setmana, esta vegada sobre competitivitat i perdurabilitat de l’empresa familiar i, a les 12:30 hores, empreses seleccionades en el programa “Alzira: 12 mesos, 12 empreses” presentaran el seus models de negoci.

Per a inscriure’s a estes jornades, s’ha de realitzar la inscripció gratuïta al web d’Idea per a obtindre l’enllaç d’accés a la sessió virtual per Zoom.

Deixa un comentari