Comença un projecte per combatre la soledat i aïllament

El Laboratori de Serveis Socials dissenyarà una estratègia d’Envelliment Actiu per a la comarca. Alzira va encetar ahir este projecte amb l’objectiu de combatre la soledat, l’aïllament no desitjat i fer front als efectes derivats de la Covid-19. Al llarg d’esta primera reunió, es va determinar el funcionament d’esta nova línia d’investigació del laboratori lligada al fenomen emergent de l’envelliment.

Segons ha explicat la regidora de Serveis Socials, Marina Mir, esta iniciativa forma part de la necessitat d’assentar les bases d’un model local d’envelliment actiu a la nostra ciutat. El projecte es planteja amb una sèrie d’entrevistes orientades a persones majors de 65 anys per a estudiar la realitat d’este col·lectiu de primera mà. L’escoltem:

En este sentit, es tracta d’un projecte de col·laboració entre diferents institucions i organismes com són La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, la Mancomunitat de la Ribera Alta, la Universitat de València, l’Institut de Desenvolupament Local de la UV, el Grup d’Estudis d’Intervenció i Innovació i l’Ajuntament d’Alzira des de l’àrea de Servis Socials.

Deixa un comentari