Comença “Viatge a l’Empleabilitat 2021”

Alzira posa en marxa el ‘Viatge a l’Empleabilitat 2021’, el programa de formació i ocupació que beneficiarà a 45 aturats de la nostra ciutat. Els itineraris de formació d’este any són dos i corresponen a l’atenció a persones dependents i al comerç i logística. A més, el termini de sol·licituds per a l’alumnat finalitzarà el pròxim dia 20 d’abril.

Recordem que el projecte inclou també la selecció de personal docent i que, per a esta edició, es necessita un docent en atenció sociosanitària a persones dependents en Institucions Socials; altre docent amb doble especialitat en Organització del transport i la seua distribució i Gestió i control de l’aprovisionament, així com un tècnic de reforç del projecte. El termini per a presentar-se a este tràmit finalitza el 19 d’abril.

Les persones interessades han de presentar la seua sol·licitud de participació, de forma presencial en la CLAU, sempre amb cita prèvia o de manera telemàtica a la seu de l’Ajuntament d’Alzira. Escoltem a Cristina Alcudia del servei de Formació d’IDEA:

Deixa un comentari