fbpx

Comencen els tractaments contra el mosquit tigre a Alzira

Compartix la notícia

Comencen els tractaments contra el mosquit tigre a Alzira, tot i que els mosquits no poden transmetre el COVID 19. Este mes han començat els tractaments contra el mosquit tigre en tots els municipis adherits al programa del Consorci de la Ribera. L’actuació consistix a revisar tots els embornals i zones d’acumulació d’aigua, agafar una mostra i, en cas de trobar larves, aplicar el tractament corresponent.
A Alzira, com l’any passat, estaran 4 dies cada mes i començaran la pròxima setmana els dies 14, 15, 16 i 17 d’abril. De moment, enguany, no s’ha detectat presència de mosquit tigre, però el que es pretén evitar és que la situació es descontrole, per això està previst allargar el tractament fins a finals d’any, com en 2019, segons ha assegurat la regidora de Sanitat, Gemma Alós.

Alós llança un misstge de tranquil.litat i recorda que l’Organització Mundial de la Salut (OMS) ha manifestat al respecte que el nou coronavirus és un virus respiratori, que es propaga principalment per contacte amb una persona infectada, a través de les gotícules respiratòries que es generen quan esta persona tus o esternuda, per exemple, o a través de gotícules de saliva o secrecions del nas. Fins hui no hi ha informació ni proves que indiquen que puga transmetre’s per mitjà de mosquits.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-8-d-039-abril-2020_md_49817081_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari