Comencen les Jornades Culturals dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira

Les Jornades Culturals dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2020 donen el tret d’eixida este mes d’octubre amb la conferència virtual “Explorant l’educació” de la mestra i pedagoga Mar Romera a la Casa de la Cultura. Des del 22 d’octubre fins el 12 de novembre Alzira acollirà la visita del cuiner Lluís Penyafort i l’actriu i ballarina Pepa Cases; de l’investigador Pere Puigdomenech i de l’escriptor del premi de novel·la Ciutat d’Alzira, Vicent Usó.

La inauguració de les Jornades comptarà amb la presència de càrrecs institucionals, encara que enguany, a causa de la pandèmia, tots els actes tindran un format híbrid. Així doncs, les conferències es podran seguir en streaming a través de les xarxes socials i també de manera presencial a la Casa de la Cultura amb aforament limitat.

Mar Romera inaugurarà les jornades a través de la pantalla este dijous, 22 d’octubre a les set de la vesprada. Per a acudir presencialment a qualssevol dels actes es pot reservar plaça a través del web serval@alzira.es. Escoltem el regidor de cultura, Alfred Aranda, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-20-d-octubre-2020_md_58166469_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari