Comencen les Jornades sobre emprenedoria a Alzira

Alzira ha acollit hui la jornada inaugural d’un cicle de jornades sobre emprenedoria i economia social i sostenible. Un cicle que pretén involucrar persones, empreses i institucions en els objectius de desenvolupament sostenible que marca l’agenda 20-30.
eequilibrar la relació de les persona amb la natura és un dels objectius del desenvolupament sostenible. Amb este objectiu de present i de futur, la Universitat de València, a través de l’Aula empresocial i la Diputació de València, han organitzades estes jornades que es desenvoluparan a diverses poblacions valencianes . En cadascuna d’elles a més de conferències sobre temes relacionats amb l’empreniment sostenible, es presenten experiències en este sentit. Hui Alzira ha sigut seu de la inauguració d’este cicle, on s’han presentat iniciatives com la tenda solidària Adec o Patatas Lázaro.
Les jornades que s’han dut a terme a la Casa de la Cultura d’Alzira han estat inaugurades per l’alcalde d’Alzira Diego Gómez i el vicepresident de la Diputació Carlos Fernández Bielsa. Gómez ha explicat que la crisi causada per la pandèmia pot ajudar-nos a fer-nos vore la necessietat de reconstruir una economia més sostenible, un procés en el qual han de participar institucions, empreses i persones a travé d’una vacuna social. Diego Gómez.

Per la seua banda, el vicepresident de la Diputació, destaca de la Diputació de treballar i fomentar tots aquells projectes que ens ajuden a complir els objectius de l’agenda 20_30.
Carlos Fernández Bielsa

Deixa un comentari