fbpx

Comprar al Mercat de la Vila té premi al Nadal

Compartix la notícia

Els compradors del mercat de la Vila entraran en el sorteig d’una cistella de productes, un cap de setmana a Benidorm i un sopar per a quatre persones. Esta acció entra dins de la campanya nadalenca “Per Nadal, el Mercat de la Vila al teu costat” que pretén incentivar les compres al mercat i que nous comerços s’adherisquen l’any que ve.

L’Ajuntament d’Alzira sortejarà els tres regals entre les persones que facen les seues compres del 10 de desembre fins al 3 de gener. Per cada compra s’atorgarà una papereta al client per omplir-la amb les seues dades personals i optar a la cistella valorada en 150 euros, un cap de setmana a Benidorm per a dues persones a l’hotel Voramar en pensió completa i un sopar per a quatre persones al bar del propi mercat.

Des de la regidoria de Serveis Urbans asseguren que esta iniciativa pretén publicitar les compres al Mercat de la Vila i que tots els alzirenys siguen coneixedors de què existeix este espai on es pot consumir productes de qualitat. Els dies del sorteig seran el 23 de desembre la cistella, el 30 el cap de setmana i el 4 de gener, el sopar.

Compartix la notícia

Deixa un comentari