Compromís Alzira reclama que siga la Generalitat qui gestione la línia de rodalies

On està el meu tren? És el nom de la campanya que ha llançat el grup Compromís i que reclama la gestió per part de la Generalitat de les rodalies de Renfe. La cancel·lació de trens, els retards, la falta d’inversió són els problemes que convertixen este servei essencial en molt deficitari.
Les diputades a les Corts, Nathalie Torres i Graciela Ferer han exposat a la plaça Major d’Alzira la situació de la línia C2 de renfe. Segons apuntava Ferrer, esta línia és de les més saturades de tota Spanya i les cancelacions de trens en els últims anys s’han multiplicat per 10. Una situació insostenible que fa que es perda la confiança en un servei públic tan bàsic. Graciela Ferrer.

Per això des de Compromis es plantegen reclamar la gestió més pròxima, no des de l’Estat sinò des de la Generalitat, per a invertir en el tren de rodalies, una necessitat més bàsica que les grans línies com l’AVE. Segons Nathalie Torres, és el servei de rodalies més roï de tot l’estat.

Així mateix, el coordinador d’esta campanya, Israel Pérez, ha afegit també altres demandes que afecten els més joves, un dels col·lectius més vulnerables econòmicament que utilitza el tren. Allargar els descomptes fins els 30.

Estes propostes conformen una reivindicació que donarà lloc a una taula redona convocada per al pròxim dilluns a les 19.30 a Alzira amb la participació de diverses plataformes de defensa d’este servei públic

Deixa un comentari