Compromís i el PSPV-PSOE demanen que el personal docent siga considerat prioritari en la segona fase de vacunació contra la Covid-19
A més, demanaran a la Generalitat Valenciana que defense esta priorització en el pròxim Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut

Al seu parer, la vacunació del personal docent i no docent de primera línia en l’àmbit educatiu és una mesura de caràcter ètic i moral per a la protecció del dret a l’educació, un dret humà fonamental que ha de ser protegit amb el màxim compromís per les institucions públiques.

Segons han explicat des de Compromís i PSOE, l’impacte sobre l’alumant d’un tancament prolongat o intermitent dels centres escolars és molt negatiu. Així, al parer d’estos partits, cal superar el debat sobre la presencialitat a les aules i obrir un debat sobre com garantir la màxima protecció enfront de la pandèmia.

Amb este motiu, Compromís i el PSOE presentaran una moció en el ple de gener per a instar al govern central a prioritzar el personal docent i no docent que treballa en estret contacte amb l’alumnat en la fase 2 de l’estratègia de vacunació per la Covid-19. A més, demanaran a la Generalitat Valenciana que defense esta priorització en el pròxim Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut. Escoltem ací l’informatiu complet:

Ir a descargar

Deixa un comentari