Un carril ciclopeatonal per a connectar els pobles de la Ribera Alta

José Enrique Sanchis és un dels alzirenys que es desplacen diàriament en bicicleta per a anar a treballar a Algemesí. Sanchis va fer una proposta als pressupostos participatius de la Generalitat Valenciana per a millorar el carril ciclopeatonal que uneix Alzira amb Algemesí. La seua proposta va acabar sumant-se a la d’un veí de l’Alculdia per a completar el carril bici de Carlet fins a Alzira passant per Guadassuar. Una proposta que la ciutadania pot votar fins al 30 de setembre als pressupostos participatius del Consell.

Sanchis, veí d’Alzira, treballa com a professor al col·legi Maristes d’Algemesí. El seu transport diari és la bici i explica que, actualment, l’estat de la via suposa un risc per a qui es desplaça en bicicleta o en patinet.

Per a este veí d’Alzira el projecte de completar el carril bici de Carlet fins a Alzira seria fàcil i facilitaria les vides de la gent que viu als pobles de la comarca fer esta inversió. El projecte que pot votar als pressupostos participatius de la Generalitat fins al proper dijous, permetria connectar uns pobles amb bici als que, a hores d’ara, sols pots arribar-hi si disposes d’un automòbil o motocicleta.

Deixa un comentari