fbpx

Un contagi de covid en l’Ajuntament i l’Ausiàs March

Compartix la notícia

Ahir l’Ajuntament d’Alzira va haver d’actuar en detectar un cas positiu de la Covid-19 entre un dels seus treballadors. En concret, les mesures que s’han activat segons el protocol d’actuació comporta el tancament de la primera planta de l’edifici principal de l’Ajuntament en el carrer Sant Roc, que correspon al departament d’intervenció.

Junt a la pertinent desinfecció de la planta, i com a mesura de prevenció, els treballadors del departament han estat enviats a casa activant els procediments de teletreball. A més a més, des que s’implantaren les mesures de distanciament social en els llocs de treball, l’Ajuntament compta amb una mesura de torns alterns entre els treballadors tot jut per evitar el major nombre de contactes. Amb independència de les mesures preses per l’Ajuntament, s’aplicaran les mesures necessàries.

Segons apunten les informacions recollides per Alzira Ràdio, l’origen del contagi de la treballadora ha estat en l’àmbit familiar de moment no s’hi ha detectat més treballadors amb simptomatologia. Tot i això, com explica l’Alcalde, cal estar alerta i seguir les recomanacions de les autoritats Sanitàries respecte de la prevenció i actuació davant un cas.

Un altre cas de contagis s’ha donat en el col·legi Ausiàs March, el que ha obligat a l’activació dels protocols i al tancament temporal d’una aula bombolla fins el proper 7 d’octubre. Per part de l’Ajuntament s’han posat en marxa les mesures previstes en el Pla de Contingència de l’escola que competen a l’àmbit municipal, així com la participació dels serveis de neteja i el personal de reforç per a desinfectar les zones comunes en horari lectiu.

Escoltem les declaracions de l’Alcalde Diego Gómez en l’informatiu:

      informatiu-migdia-24-setembre-2020_md_56999789_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari