fbpx

Contenidors reutilitzables per als residus biosanitaris a l’Hospital de la Ribera

Compartix la notícia

El Departament de Salut de la Ribera ha implantat un nou sistema de gestió de contenidors reutilitzables per a la recollida de residus biosanitaris, que generaran un menor impacte ambiental. En este sentit, s’estima que, amb esta mesura, el Departament de la Ribera reduirà els residus de contenidors en 3,6 tones a l’any, i evitarà, a més, l’emissió a l’atmosfera de més de 7 tones de CO₂.

D’esta manera, en els pròxims mesos s’incorporaran, progressivament, contenidors retornables amb capacitat per a 40 litres en els quals es depositaran residus biològics. Estos nous recipients venen a substituir els contenidors utilitzats fins ara, de 30 i 60 litres, que eren d’un sol ús.  Estos nous contenidors reutilitzables s’implantaran tant a l’Hospital de la Ribera com en els diferents centres de salut d’Atenció Primària.

Esta iniciativa aporta importants beneficis ecològics, ja que suposa un menor cost ambiental en minimitzar el consum de plàstic del contenidor, la disminució de la petjada de carboni  i la reducció dels costos econòmics en la reposició dels contenidors.
Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-3-marc-2020_md_48458250_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari