Continua la baixada de casos de Covid-19 a Alzira que, actualment, registra 22 casos actius
S'estan buscant espais adequats per a dur a terme la vacunació a la població general

La nostra ciutat es troba cada vegada més prop de superar esta tercera onada. Segons les dades facilitades per Salut Pública, en els últims tres dies només s’ha registrat un contagi i l’índex acumulat ja ha baixat la barrera dels 50, situant-se en els 48 casos positius per cada 100.000 habitants.

Hui s’ha celebrat la reunió setmanal amb Salut Pública per a actualitzar les dades respecte a la pandèmia. L’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, ha explicat que, amb esta reducció de contagis, la pressió al nostre hospital i centre de salut també s’ha reduït, amb la qual cosa la detecció i seguiment de contagis, així com la realització de proves PCR, són més àgils. Escoltem l’alcalde:

Ir a descargar

Pel que fa al procés de vacunació, la regidora de Sanitat, Gemma Alós, ha afirmat que la població general està previst que es vacune a partir de principis d’abril. A més, ha explicat que s’estan buscant els espais adequats per a dur a terme estes vacunacions.
D’altra banda, Alós ha confirmat que el dia 16, de vesprada, començarà la vacunació del personal docent i no docent de l’àmbit educatiu, que s’estendrà durant tres dies per a vacunar a unes 6.000 persones de tota la comarca que pertanyen a este col•lectiu. En este cas, l’espai assignat és el Casal Fester. Així ho ha explicat la regidora:

Ir a descargar

Deixa un comentari