Continua la vacunació contra el covid

La vacunació massiva continua al Casal Fester amb les persones nascudes a l’any 1958 i les que resten de 64 i 65 anys. Els pròxims dimarts i dimecres Alzira acollirà la immunització d’unes 3.500 persones de 63 anys que són naturals dels municipis que integren el Departament de Salut de la Ribera, als qui se’ls administrarà la vacuna AstraZeneca. L’horari de vacunació serà de vesprada de 15.00 a 21.00 de manera ininterrompuda.

La regidora de Sanitat de l’Ajuntament d’Alzira, Gemma Alòs, recorda a la ciutadania que la citació, com és habitual en estos casos, es realitzarà mitjançant un SMS automàtic, on s’indicarà l’hora de vacunació. Per este motiu, és molt important que eixes dades estiguin actualitzades al sistema SIP. Recordem que si no si no rep el missatge, no té cita; per tant, no ha d’acudir al punt de vacunació perquè no podrà accedir. L’escoltem:

A més, explica que junt amb el procés de vacunació massiva que s’està portant a terme en el Casal Fester de la ciutat, de forma paral·lela es continua amb la immunització de les persones d’entre 70 i 79 anys als centres de Salut. Tornem a escoltar-la:

Deixa un comentari