Continua la XIII Setmana de l’Economia amb la novetat d’enguany: l’espai “Talent Senior”
La inscripció és gratuïta al web d'Idea

Hui, dimarts 16 de febrer, és la segona jornada d’esta setmana dedicada a l’economia que finalitzarà este divendres, 19 de febrer. Al llarg d’estos cinc dies, tindran lloc conferències, taules redones i entrevistes que descobriran les claus dels nous models de negoci i les tendències empresarials actuals. Totes elles es poden seguir en directe a través de la plataforma Zoom.

La programació d’esta segona jornada ha començat amb l’espai Talent Senior, on l’enginyer tècnic industrial Eduardo Domènech ha estat a càrrec de la xarrada “Augmenta la teua competitivitat a cost zero”. A continuació, ha seguit una taula redona sobre competitivitat i perdurabilitat de l’empresa familiar i l’última intervenció del matí ha estat dedicada a les empreses del programa “Alzira: 12 mesos, 12 empreses”. En l’espai Talent Senior, novetat d’enguany, Eduardo Domènech ha assenyalat la importància de la formació i la motivació de tota la plantilla d’una empresa. L’escoltem en la seua intervenció:

Ir a descargar

A les 17:00 hores, la jornada continuarà amb Beatriz Fernández-Tubau, experta en igualtat, diversitat i empresa, que portarà la xarrada “Emprende empoderada” i, a les 18:30 hores, la programació de hui finalitzarà amb una taula redona sobre el teletraball. Demà, continua esta Setmana de l’Economia amb dos taules redones, de matí; la primera, sobre la llei de gestió i modernització de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana i, la segona, sobre la formació professional com a clau per al futur laboral i empresarial. En elles participen més d’una decena de ponents. De vesprada, a partir de les 15:30 hores, tindran lloc tres conferències més: “com enamorar als clients i convertir-los en fan”, amb Fernando Botella, “com pot ajudar un Ajuntament al comerç local”, amb Nagore de los Ríos, i “recuperació i modernització de l’economia espanyola”, amb Emilio Ontiveros.

Recorden que la inscripció és gratuïta i que poden apuntar-se a qualsevol de les conferències o xarrades de la setmana entrant al web d’Idea per a obtindre l’enllaç d’accés a la sessió virtual per Zoom.

Deixa un comentari