Continuarem pagant els peatges de l’AP-7 al 2020?

Continua la polèmica pel pagament de peatges a l’AP-7 a partir de Gener de 2020, una vegada expire el contracte amb la concessionària actual. Ara Compromís acusa al Partit socialista de ser deslleial, amb els valencians en general i als riberencs en particular, per voler continuar amb pagament encoberts per l’ús de carreteres que al seu parer ja estan amortitzades i es poden mantindre amb els impostos que ja paguem tots els ciutadans.

El senador Carles Mulet també ha recordat que des de Compromís al Senat es ve advertint d’esta opció dels peatges reduïts i  quan van interpel·lar directament al govern de Rajoy i al de Sánchez, i els dos ens van contestar igual; sense descartar esta opció i sense voler confirmar-la, cosa que per a Compromís, era prou eloqüent. La coalició diu que les intencions del Govern del PSOE són continuar exprimint als usuaris.

El diputat nacional del PP per València, Vicente Betoret, ha anunciat  la presentació d’una bateria de preguntes al Congrés per part dels diputats nacionals perquè el Govern explique la idea d’imposar un peatge a les autovies valencianes. Des del PP consideren que  és una intenció d’augmentar la càrrega impositiva als valencians i és un cop molt fort per a autònoms, transportistes i totes les persones que utilitzen diàriament aquest tipus de vies.

 

Imatge Viaempresa.com 

 

Deixa un comentari