fbpx

Continuen en agost les Naturnits augmentades amb nits d’astronomiaÀudio 

Compartix la notícia

L’Associació Interpreta Natura ha augmentat per al mes d’Agost el programa d’activitats realitzat en juliol. Després del seu èxit on, a hores d’ara no queden places per a les rutes de juliol, van a repetir-se tres d’elles, a la font del Barber, la cova de la Galera i l’Ouet. Les rutes oscil·len entre els 3’5 i els 14 quilòmetres de distància i els 500 i 150 metres de desnivell. Són per tant rutes dirigides a tot tipus de públic encara que limitades a 40 persones.

Es tracta d’una activitat que és realitzarà a partir de les 20 h. per a evitar les dificultats que suposen les altes temperatures a l’hora de fer senderisme. La primera ruta rep del nom “de cendra i argent” és la més llarga de les tres amb una distància de 14 quilòmetres i un desnivell de 500 metres.

El preu de reserva inclou el sopar al bar de la Casella. 3 euros i mig si es porta l’entrepà de casa o 8 euros si es demana el menú complet. Les reserves es poden realitzar a través de la pàgina web interpretaieduca.com en l’apartat d’esdeveniments.

En agost, a més, hi haurà nits d’observació astronòmica. Així ho contava José Luís Alemany, d’ Interpreta Natura, en El dia per davant.

      reconnecta-a-les-naturnits-d-alzira-21-juliol_md_54149209_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari