fbpx

Creu Roja Alzira demana voluntaris per a la segona onada d’actuació contra el covidÀudio 

Compartix la notícia

Creu Roja Alzira demana voluntaris per a la segona onada d’actuació d’esta crisi sanitària. El col·lectiu ja ha ajudat a més de 300 famílies durant els últims 2 mesos. A hores d’ara, la situació ha millorat per la tornada al món laboral d’algunes famílies encara que hi ha moltes altres que s’han quedat sense recursos. Des de Creu Roja, asseguren que tota persona que vulga ser voluntària té el seu lloc en esta ONG.

I és que el motor que unix a totes les persones que formen part d’esta organització és la solidaritat amb la qual xicotetes i mitjanes empreses locals d’Alzira han donat els seus productes a la gent més vulnerable durant esta quarantena. En el dia mundial de Creu Roja, que se celebra hui, es vol reivindicar la llavor de totes estes persones que col·laboren desinteressadament per fer més fàcil la vida d’altres persones.

Esta vesprada es farà un acte online al facebook “Cruz Roja Española” en què participaran artistes i diverses persones que contaran els seus testimonis com a voluntaris o participants d’esta ONG.

Si vols ser voluntari de Creu Roja, pots contactar amb ells a través del seu facebook o del telèfon 96 241 09 74. Si pel contrari necessites ajuda, pots ficar-te en contacte amb el departament de serveis socials de l’Ajuntament d’Alzira que et derivarà a l’ONG.

Ací pots escoltar l’entrevista que Mari Carmen Cano ha mantingut amb la directora de Creu Roja Alzira, Asun García, a El dia per davant.

      dia-internacional-creu-roja-8-maig_md_50845829_wp_1
Ir a descargar 

Compartix la notícia

Deixa un comentari