fbpx

Creu Roja i l’Ajuntament d’Alzira allarguen l’obertura de l’alberg al Pérez Puig fins que acabe l’onada de fred

Compartix la notícia

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha fet hui recomanacions als ajuntaments per tal que s’habiliten este tipus d’instal·lacions que, en Alzira, està en marxa des de la nit de Reis. Tot i que estava previst tancar hui l’alberg, s’ha decidit mantindre’l durant tota esta setmana per les condicions de fred en les quals ens trobem.

Malgrat que els dos primers dies no va anar cap persona al poliesportiu, segons afirmen des de Creu Roja Alzira, el cap de setmana sí han tingut 3 persones passant la nit. De moment, hi ha 5 llits disponibles, però es podrien ampliar fins a 15 en cas que fora necessari. La directora de Creu Roja Alzira, Asun Garcia, ha explicat que l’alberg s’obri a les 19:00 hores i fins a les 09:00 hores del dia següent per a que les persones hi puguen acudir.

La regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Alzira, Marina Mir, ha assegurat que l’alberg es mantindrà el temps que calga i ha explicat que, normalment, les persones que acudixen estan de pas a Alzira i no són residents a la ciutat. Escoltem Marina Mir i Asun Garcia en l’informatiu:

      informatiu-migdia-11-gener-2021_md_63747771_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari