Crítiques de l’oposició a l’anunci de la Confederació Hidrogràfica

El Grup Municipal de Ciutadans Alzira, mostra la seua preocupació després de la reunió amb la Delegada del Govern i el President de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, sobre els problemes de les inundacions a Alzira.

Ciutadans Alzira no entén com no es planteja cap solució a curt o mitjà termini, tornen a fer promeses sobre nous estudis globals, iniciant-los des de zero, rebutjant els que ja havien fet. Després d’aquesta reunió, de la qual considerem que no s’han concretat solucions efectives i reals, critiquen algunes afirmacions que es feren. Per exemple, que els habitants de la ciutat d’Alzira han d’acostumar-se a conviure amb les inundacions i abandonar les zones inundables.

A més, que sobre la base de les afirmacions de la Confederació, s’ha justificat la no neteja dels barrancs, denegant les sol·licituds de l’Ajuntament. La regidora Clara Aledón així ho explica

El Partit Popular d’Alzira qualifica de despropòsit total la visita de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i la delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, a la nostra ciutat. Els populars critiquen que els estudis previstos no tinguen en compte el problema dels tres barrancs que provoquen inundacions als barris de l’Est de la ciutat.

En este sentit, el partit de l’oposició assegura que es tracta d’una burla als alzirenys i alzirenyes perquè ni la Conselleria, ni la Confederació actua pel bé de la ciutat. En este sentit, lamenten que, de seguir en esta línia, continuarem amb els problemes d’inundacions. Escoltem les paraules del regidor popular, Rubén Palau

També ha valorat negativament la visita d’ahir Vox Alzira, qui la compara amb la pel·lícula de Berlanga Bienvenido Mr. Marshall, ja que la considera una venda de fum, sense res nou i sense pressupost. I per això Vox va declinar assistir, i per això critiquen Partit Popular i Ciutadans per assistir. Des de Vox manifesten que continuaran denunciant la paràlisi i la disfunció institucional de l’Ajuntament.

Deixa un comentari