Cs Alzira demana mesures excepcionals contra el mosquit tigre i la mosca negra

Cs Alzira demana que l’Ajuntament prenga mesures excepcionals contra el mosquit tigre i la mosca negra. El portaveu de la formació taronja, Miguel Vidal, assegura que no s’entén que enguany es continue emprant el mateix tractament que el de l’any anterior per a fer front a esta problemàtica.

El regidor de Ciutadans critica que no es normalitzaren les mesures excepcionals d’altres anys i que s’haurien d’aplicar abans d’arribar a l’extrem d’estius anteriors. A més, pensa que és l’única manera d’evitar els problemes sanitaris que han patit molts alzirenys i alzirenyes.

Enfront d’estes demandes, la regidora de Sanitat a l’Ajuntament d’Alzira, Gemma Alòs, ha aclarit que l’any 2020 ja es va actualitzar el calendari ordinari, incloent-hi actuacions extraordinàries, per tal de resoldre la problemàtica que la nostra ciutat va partir, principalment, amb la mosca negra ara fa dos anys.

A més, assegura que van aprendre dels errors comesos en 2019 i que, l’any passat, el nombre de queixes es va reduir de manera exponencial perquè les plagues es van controlar amb les noves mesures imposades. Gemmà Alòs, regidora de Salut.

Deixa un comentari