fbpx

Cs Alzira lamenta que el govern alzireny no vulga adquirir una bàscula pública

Compartix la notícia

Ciutadans Alzira lamenta que el govern alzireny no vulga adquirir una bàscula pública. La formació taronja acusa l’Ajuntament de no defensar l’agricultura i de prendre decisions acords a criteris polítics i subjectius. No obstant això, el regidor d’Agricultura Pep Carreres assegura que esta adquisició és totalment innecessària per a la ciutat d’Alzira.

Ciutadans critica que l’Ajuntament haja gastat diners públics en pintades que fan homenatge a la taronja però que es negue a comprar un utensili que, al seu parer, faria un gran paper als llauradors. A més, el grup polític explica que la bàscula també podria ser utilitzada pels cossos de seguretat que han d’acudir a empreses privades per fer el seu treball.

Respecte a l’argumentació del regidor Pep Carreres en el plenari de novembre en la qual feia referència a que Alzira ja disposava de la bàscula de la Cooperativa i dels magatzems de taronja, el portaveu de Ciutadans Miguel Vidal respon que es tracta de bàscules privades que no poden ser utilitzades sempre i que per això, insisteix Vidal, cal a Alzira un mecanisme públic de pesatge.

 

(foto: Báscula tradicional, Arxiu)

Compartix la notícia

Deixa un comentari