Cs Alzira reclama la posada en marxa de la cooperativa elèctrica
La formació taronja recorda a l’ajuntament que, malgrat que fa dos anys que es va donar el vistiplau a esta iniciativa, encara no ha destinat cap partida pressupostària

Cs Alzira reclama la posada en marxa de la cooperativa elèctrica per tal d’abaratir els costos en la factura de la llum dels alzirenys i alzirenyes. La formació taronja recorda a l’ajuntament que, malgrat que fa dos anys que es va donar el vistiplau a esta iniciativa, encara no ha destinat cap partida pressupostària per a la seua activació.

El portaveu de Cs Alzira, Miguel Vidal, assenyala que altres municipis com Alginet o Guadassuar, on si han portat a terme esta iniciativa, paguen un 20% menys de llum tot i l’encariment del subministrament. A més, explica que també presentaran una moció al ple per tal de reclamar al Govern la reducció dels impostos en la llum.

Vidal assegura que aquestes mesures són necessàries en un moment excepcional, ja que, en plena crisi econòmica, la gent passa molt de temps a casa i acaba pagant massa per estos recursos. L’escoltem en l’informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari