Cs Alzira demana mesures contundents contra l’okupació

Cs Alzira demana que es prenguen mesures contundents contra l’okupació de vivendes. El seu regidor, Miguel Vidal, demana actuacions immediates a l’avinguda Josep Pau on, a parer seu, existix un dèficit de salubritat, convivència i seguretat. A esta problemàtica, assegura que, ara, cal afegir l’incendi que es va produir el passat dijous i que posa en perill la integritat del veïnat de la zona.

En este sentit, l’edil de la formació taronja, lamenta la situació i recorda a l’equip de Govern alzireny que cal desallotjar als okupes perquè els veïns i veïnes recuperen la tranquil·litat. Així mateix, manifesta que el seu partit ja va presentar una iniciativa per a pal·liar l’ocupació d’habitatges, però no va prosperar. Miguel Vidal, edil de Ciutadans Alzira:

La regidora de Seguretat Ciutadana, Sara Garés, ha manifestat que l’Ajuntament sempre s’ha preocupat per qualsevol problema que afecte la ciutadania i que, fins al moment, no han rebut cap telefonada del veïnat al respecte. Sobre les okupacions ha recordat que existix protocol per tal que la justícia puga actuar front a esta problemàtica. En qualsevol cas Garés explica que la col·laboració ciutadana ha permés en altres ocasions que les vivendes no foren okupades.

Deixa un comentari