CSIF alerta dels problemes d’Urgències a l’hospital de la Ribera tant d’accés com dels treballadors

El sindicat CSIF alerta de les dificultats per a atendre a usuaris en l’admissió d’Urgències de l’hospital de la Ribera, un espai pel qual poden passar fins a 400 pacients diàriament. El sindicat ha alertat del perill en la rampa d’accés, els problemes d’acústica i de les males condicions dels treballadors.

Des del CSIF assenyalen que la zona d’admissió compta amb un nou espai de vidre sense climatització pròpia i que no protegeix de la il·luminació exterior. A més, detallen problemes amb l’acústica al taulell d’admissions, la qual cosa impedeix escoltar els pacients, o les dificultats per a treballar a la centraleta al tractar-se d’un espai molt reduït.

Així mateix, des del sindicat centren les crítiques al problema generat pel nou disseny de la rampa d’accés de pacients, curta i amb massa pendent. Este fet obliga a aplicar una força elevada per a pujar la cadira o la llitera, amb el perill que suposa per a treballador i pacient. Des del CSIF expliquen que ja s’han produït diverses caigudes. Juan Daniel Munuera, delegat sindical del CSIF al Departament de Salut de la Ribera.

Deixa un comentari