CSIF continua denunciant el col·lapse de les Urgències de l’Hospital

El sindicat CSIF continua denunciant la situació d’Urgències de l’Hospital de la Ribera. Des del CSIF, expliquen que hui a primera hora hi havia 30 pacients a l’espera de llit, alguns d’ells esperant més de 20 hores. Lamenten que s’haja hagut d’habilitar el corredor davant de la falta d’espai i l’escassetat de personal.

La Central Sindical Independents i de Funcionaris (CSIF) urgix a Conselleria i a la direcció de l’Hospital a adoptar mesures urgents. El sindicat reclama reforços de personal i cobertura de baixes i vacants, a més de l’habilitació de major espai en urgències.

CSIF creu que la falta d’actuacions per part de l’Administració està portant a un col·lapse continu i prolongat de les urgències hospitalràries. Segons el sindicat, les instal·lacions contruides per a ampliar el servei durant la pandèmia no s’estan utilitzant per a este fi, sinó per a tractaments. CSIF reclama que s’utilitzen per a les urgències i proposa doblar plantes on siga possible, dotant-les del personal necessari. Arancha Estrada, delegada de CSIF i infermera del servei d’Urgències de l’hospital, explicava que el personal està saturat.

Deixa un comentari