fbpx

CSIF demana més personal auxiliar d’infermeria a l’Hospital

Compartix la notícia

CSIF insta Sanitat que amplie el personal auxiliar d’infermeria a la Ribera, després assignar-li el repartiment de menjar a pacients hospitalitzats. El sindicat recorda que estos professionals ja estan saturats per la falta de plantilla i l’elevada càrrega de treball i ara, a partir de dilluns , hauran de repartir també les safates de menjar entre els malalts.

La Central Sindical recorda en el seu escrit que la presència d’estos professionals en plantes d’hospitalització oscil·le generalment entre els tres efectius de matí, dos de vesprada i un de nit en dies laborables, i menys  encara els caps de setmana. La tasca és habitual que la facen ells i no el personal de càtering, com passava a l’hospital de la Ribera fins ara, però la falta de personal ja és un problema que ara es vorà  agreujat.

La central sindical també subratlla que la falta d’informació està generant molts dubtes entre els professionals, com prioritzar en cas que coincidisquen altes, ingressos o canvis de bolquers amb el torn de menjar o qui assumeix les tasques no demorables del personal TCAI en el cas de torns amb una sola presència.

Compartix la notícia

Deixa un comentari