fbpx

CSIF reclama el reforç del servei d’Urgències de l’Hospital de la Ribera

Compartix la notícia

CSIF reclama el reforç del servei d’Urgències de l’Hospital de la Ribera on, assegura, hi ha una mitjana de 30 pacients al dia pendents d’ingressar. El sindicat alerta, així, de la insuficiència de personal i de la falta d’infraestructures adequades per a prestar l’atenció necessària als usuaris i usuàries del departament de salut.

Segons CSIF, el servei d’Urgències de l’Hospital s’ha convertit en una nova planta d’hospitalització, però sense els recursos i les infraestructures pertinents. Davant esta situació, la central sindical demana més professionals per a medicina, infermeria, auxiliars d’infermeria i zeladors o zeladores. A més, segons han afirmat des de CSIF, el sindicat ha fet propostes a la direcció del departament, com ampliar la jornada de parcial a completa de manera voluntària o que personal d’Atenció Primària puga reforçar els serveis de l’hospital i contar-ho com a guàrdia.
Des de CSIF insistixen en la necessitat de prendre estes i altres mesures davant les complicacions que estan per vindre amb l’arriba del fred, la grip i una tercera onada de la Covid 19. Escoltem el delegat de CSIF del Departament de Salut de la Ribera, Juan Daniel Munuera, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-1-desembre-2020_md_61166060_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari