Cursa solidària per a recaptar diners per al projecte “Sillones Molones”

Sillons molons per a l’Hospital de Dia de la Ribera. Això és el que volen aconseguir des de l’Associació ADOPS Pacients de Càncer amb la iniciativa Sillones Molones. Un projecte que té com a objectiu portar fins a la Ribera una àrea de quimioteràpia amb condicions òptimes de comoditat que facilite les sessions als pacients i els seus familiars amb aspectes tan senzills com sillons de més qualitat o tablets amb connexió a internet.

 

Esta associació que ja ha dut a terme altres accions en l’Hospital d’Alzira com un taller de maquillatge per a pacients i famílies, es va reinventar fa tan sols uns mesos amb la intenció de ser un punt d’encontre per als afectats per una malaltia que segons les estadístiques acabarà afectant una de cada tres persones.

 

Amb l’objectiu d’amenitzar tant com siga possible l’estada dels pacients a l’hospital i emplenar-lo de sillones molones, han organitzat una cursa solidària que tindrà lloc el pròxim 29 de setembre a Sueca.

 

Les inscripcions a la cursa tenen un preu de sis euros i es poden fer a través del correu electrònic inscripciones@mychip.es 

 


 

Imatges Mychip 

 

Deixa un comentari