fbpx

Darrer plenari amb comiats emotius i un d’agre

Compartix la notícia

Nou regidors i regidores   s’ acomiadaren ahir  durant l’últim plenari de legislatura celebrat a l’Ajuntament d’Alzira, amb parlaments d’agraïment, i discursos molt emotius. Mª José Llopis,de Ciudadanos,  junt els edils del PP, José Luis Palacios, Enrique Lahuerta, Juanma de la Cámara i  Xelo Martinez; els socialistes Pepe Grau i Inma Onrubia i la regidora de Compromís, Aida Ginestar, només tingueren bones paraules del que ha sigut per a ells esta legislatura .

L’ excepció la va protagonitzar  José Luis Ruiz , molt crític cap a la seua formació i la seua companya Maria José Llopis,  a qui va acusar de fer li una mala jugada per apartar-lo de la formació.

L’alcalde en funcions, Diego Gómez, es va mostrar també molt  agraït a tots els membres de la corporació, tant els que no continuaran en la pròxima legislatura, com els que seguiran en el consistori durant els pròxims quatre anys, bé siga en l’oposició o a l’equip de govern , una incògnita que es desvetllarà a les urnes el pròxim diumenge.

Compartix la notícia

Deixa un comentari