David González Jara, Premi Europeu de Divulgació Científica oferix esta vesprada una conferència a la Casa de la Cultura

La casa de la cultura d’Alzira acull esta vesprada la visita del premiat científic David González Jara que aproparà el coneixement científic a tots els alzirenys. Jara, guanyador del XXIV Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General pel seu llibre Les molècules de vida, donarà respostes científiques a les qüestions que més inquieten la societat moderat per la periodista Reis Juan.

Es tracta de l’última de les conferències de les jornades culturals dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira. L’ajuntament d’Alzira fa una valoració positiva de totes les ponències que s’han programat enguany i espera que la d’esta vesprada siga igual o més exitosa que les que ja s’han fet.

La conferència de hui s’iniciarà a les 19h de la vesprada. És gratuïta i oberta a qualsevol persona interessada. A més, recordem que totes les xerrades dels Premis estan homologades pel CEFIRE de Xàtiva, que expedirà certificats d’assistència als docents en actiu que ho sol·liciten.

Categories Cultura

Deixa un comentari