Declarat culpable per un jurat popular l’home acusat de degollar la filla de la seua exparella

Compartix la notícia

Un jurat popular de València ha declarat culpable a l’home acusat d’haver degollat la filla de dos anys de la seua dona, en el seu domicili d’Alzira en 2017. Un fet que va commocionar la ciutat i que podria convertir-se en el primer cas de condemna a presó permanent revisable de la Comunitat Valenciana.

Després de la decisió del jurat, ara serà un magistrat el que fixe la pena i els delictes per a l’acusat. Els fets es remunten al 12 de novembre de 2017, en el domicili familiar del carrer Pare Castell d’Alzira, on l’acusat, de nacionalitat romanesa i la seua parella convivien juntament amb la filla d’esta, de només dos anys.

L’home de 30 anys, es va dirigir el dia dels fets a l’habitació en què estava dormint la xiqueta,  i la va degollar amb un ganivet de cuina. Segons va declarar provat el jurat, l’home va degollar a la menor de manera conscient i amb plena voluntat i intenció de posar fi a la seua vida. I ho va fer, segons el jurat, amb la finalitat de causar un dany psíquic greu i un perjudici irreparable a la seua dona i mare de la menor, arran que esta li comunicara la seua intenció de divorciar- se.

A l’espera de que es dicte la sentència, la mare encara pateix un trastorn d’estrés posttraumàtic i encara està en tractament psiquiàtric i psicològic.

Compartix la notícia

Deixa un comentari