Demà comença la cita prèvia per a la inscripció en l’escola d’estiu

L’escola d’estiu d’Alzira es posarà en marxa el pròxim 5 de juliol i a partir de demà els pares i mares poden demanar cita prèvia per a la inscripció a partir de demà al portal web de l’Ajuntament. Enguany l’iniciativa es dura a terme al col·legi L’Alborxi´i en principi està oberta per a 150 xiquets i xiquetes.

Un any més, l’Ajuntament d’Alzira mitjançant la regidoria de juventut posa en marxa l’escola d’estiu que enguany arriba a la seua 36a edició. Amb estos tallers es preten oferir activitats lúdiques i pedagògiques durant els diez de vacances escolars. Així com també oferir un servei per als pares i mares que per motius laborals i familiars no poden atendre els seus fills i filles pels matins.
L’escola es farà del 5 al 30 de juliol i les activitats es faran entre les 9 i les 2 del migdia, amb horaris d’entrada i eixida escalonats, tot i que també es comptarà amb escola matinera de 8 a 9 del matí. Enguany, l’oferta de tallers per a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys es reduix a 150, a causa de les mesures sanitàries.

Categories Educació

Deixa un comentari