Demà comença Orienta’t

Els estudiants tenen una cita a partir de demà amb les jornades d’informació Orienta’t. Unes jornades que faciliten tota la informació que l’alumnat necessita per a decidir el seu futur acadèmic i professional. Enguany, a causa de les restriccions, canvia el format i seran els equips d’informació els que es desplacen directament directament als centres educatius.

Vora 1.000 alumnes de quart d’ESO, Batxillerat i cicles formatius, escola d’adults participaran en estes jornades a partir de demà i fins el 30 d’abril. Des de l’any 2003, l’Ajuntament d’Alzira ve realitzant estes jornades d’informació que s’oferia a través de panells, amb documentació escrita que els estudiants podien consultar així com assessories personalitzades i ordinadors de consulta amb Internet en un mateix recinte firal
Enguany, per contra, L’equip d’orientació es traslladarà als centres educatius, mentre que tota la informació estarà un espai de la plataforma virtual del joc Minecraft Una forma lúdica i molt innovadora de garantir l’accés a la informació per part dels jóvens. Leticia Piquer és la regidora de juventut.

Els estudiants dels centres alzirenys accediran al minecraft d’Orienta’t amb un codi que es podrà utilitzar durant un mes, des de la celebració d’Orienta’t a cada centre educatiu. La utilització de la plataforma Minecraft, també aporta altres avantatges. Es crearà un espai Alzira, on es podrà conèixer tota l’oferta alzirenya i a la qual podran accedir alumnat d’altres municipis a conèixer l’oferta alzirenya.

Deixa un comentari