Demà comencen a Alzira els tractaments de juny contra el mosquit tigre

Els operaris de l’empresa Lokímica, adjudicatària del servei, estaran a la nostra ciutat revisant tots els embornals del municipi dijous 10, divendres 11, i dilluns 14 de juny. A més, de l’acció habitual, este mes es completarà amb el tractament aeri contra la mosca negra que s’administrarà en grans masses d’aigua la setmana vinent.

Com es ve fent des del passat mes d’abril, continuen els tractaments mensuals contra el mosquit tigre en tots els municipis adherits al programa del Consorci de la Ribera. Segons ha explicat la regidora de Sanitat, Gemma Alós, la campanya de prevenció que es va fer en anys anteriors, va resultar un èxit en 2020. Per això, enguany l’objectiu és mantindre esta situació i evitar la proliferació del mosquit tigre.

Com sempre, qualsevol ciutadà o ciutadana pot enviar via correu electrònic o mitjançant la bústia ciutadana preguntes o avisos en cas que es detecte presència de mosquits en un punt en concret. Des de la regidoria de Sanitat, a més, s’iniciarà una campanya informativa amb consells per a evitar la reproducció del mosquit tigre en espais privats.

Deixa un comentari