Demà comencen les PAU a Alzira

Demà arranquen les Proves d’Accés a la Universitat a tota la Comunitat Valenciana. I en el cas d’Alzira, la celebració de les mateixes tindrà lloc a la sala d’esdeveniments La Cotonera. Vora 570 alumnes dels pobles d’Albalat, Algemesí, Alzira, Carcaixent i la Pobla Llarga, que es juguen el seu futur acadèmic i professional, no hauran de traslladar-se finalment a la capital valenciana com estava previst.

Alzira i Xàtiva són els únics municipis valencians que acolliran els exàmens d’accés a la universitat a espais alternatius que no són universitaris, per tal de garantir la distància de seguretat i les mesures sanitàries pertinents arran la Covid-19. Segons ha explicat l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, l’Ajuntament ha habilitat la Cotonera, amb un pressupost de 8.000 euros, gràcies a una moció aprovada per tots els grups polítics.

Recordem que durant les proves cal portar mascareta, mantindre la distància de seguretat, llavar-se les mans i, en cas d’estar contagiat, no acudir als exàmens, ja que podran fer al juliol sense perdre l’opció de presentar-se a la segona convocatòria.

Deixa un comentari