Demà, el Nanofest al col·legi Ausiàs March

Demà els xiquets i xiquetes d’Alzira tenen una cita molt especial al col·legi públic Ausiàs March. El Nan@fest, que enguany torna a la presencialitat, obrirà les seues portes al públic a les 10.00 del matí. Després d’un 2020 marcat per la pandèmia i les mesures restrictives, el festival abandona les activitats telemàtiques i el parc de l’Alquenència, per a traslladar-se a esta nova ubicació on garantir les mesures sanitàries i de seguretat.

La temàtica del Nanofest en esta edició tindrà com a eix principal el respecte al medi ambient i, per això, s’ha programat un taller de reciclatges, altre sobre plantes i un més sobre herbes aromàtiques. A més, els alzirenys i alzirenyes també podran gaudir d’un fum d’activitats a l’aire lliure entre contacontes, zumba, multiaventura i actuacions musicals i teatrals en les quals podran participar al llarg de la jornada.

Recordem que el Festival de música per a famílies compta amb un aforament màxim de 400 persones per sessió. És a dir, podran accedir al recinte aquelles famílies que tinguen al seu abast les entrades per a la sessió del matí de 10 a 13.30 hores o per a la de vesprada de 16 a 19.30 hores.

Deixa un comentari