fbpx

Demà es podrà donar sang al Centre Alzireny la Gallera amb mesures especials

Compartix la notícia

La donació de sang es fa més necessària que mai. Cada dia es necessiten a la Comunitat Valenciana 650 unitats de sang per a atendre la demanda hospitalària. Per això, el Cercle Alzireny la Gallera acollirà demà, de 9.30 a 13.30, una jornada de donació. Tot i això, tant els donants com els sanitaris hauran d’extremar les mesures d’higiene i seguretat. Les persones que hagen tingut febra o afeccions respiratòries en els últims dies no han d’acudir BAIX NINGUN CONCEPTE.

Les donacions de sang són una de les accions imprescindibles i permeses durant este període d’estat d’alarma. Això sí, s’han d’establir en espais segurs i nets i amb professionals que extremen les mesures d’higiene indicades per la OMS. Pel que fa a les responsabilitats del donant, han de llavar-se les mans amb gel hidroalcohòlic només arribar a la sala i mantenir sempre la distància de seguretat amb el següent donant. D’altra banda, cada pacient s’ha de quedar amb el bolígraf que utilitze per apuntar les seues dades.

Així ho ha explicat al Dia per davant Cristina Arbona, directora del Centre de Transfussions de la GVA.

Per a informar-se d’altres punts de donació, cal entrar a la pàgina web www.centro-transfusión.san.gva.es  o cridar al telèfon 900 300 555.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-24-marc-2020_md_49245256_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari