Demà es presentaran le candidates a fallera Major d’Alzira en les pròximes falles

El cicle faller torna a començar i ho farà demà amb la presentación de les candidates a ser les falleres Majors d’Alzira i les seues corts d’honor. Tancat ja el termini de presentación de candidtaures, enguany 11 xiquetes s’han presentat a l’elecció de fallera major infantil i la seua cort, i 4 a l’elecció de fallera major d’Alzira.
Les 15 candidates participaran en l’acte de la pressa de contacte. A partir d’eixe dia hauran de deixar clar si sols aspiren a formar part de la cort d’honor o aspiren a ser falleres majors. De moment, entre les menudes, nou d’elles ja han dit que aspiren a l’elecció. En el cas de les Majors, sols dos d’elles volen ser fallera major, les altres dos volen formar part de la cort. En qualsevol cas, tal i com explicava el president de la Junta local fallera, estan molt satisfets perquè hi ha moltes candidates.
Així les coses, en el cas de les infantils, hi haurà que descartar-ne fins que se’n queden una fallera major infantil i la seua cort d’honor de sis xiquetes, mentre que en el cas de la fallera Major, també es farà elecció tot i que hauran de buscar més falleres per a formar part de la cort. Demà les candidates serán presentades als mitjans de comunicación, l11 de juny tindrà lloc la pressa de contacte que enguany es farà a Xativa i el dia 19 ja sabrem el nom de les falleres majors d’Alzira 2023 en l’acte d’elecció.

Deixa un comentari