Des de demà, prohibides totes les cremes agrícoles

Finalitza el termini ordinari de les cremes agrícoles i queden prohibides a tot el terme municipal d’Alzira a partir de demà i fins que acabe l’estiu. Tot i això, com ja vam avançar, l’Ajuntament d’Alzira habilitarà el mes de juny com a període extraordinari, únicament, per a restes de poda de varietats tardanes de cítrics, la poda en verd de fruiters d’os i les restes vegetals de cultius hortícoles.

La Regidoria de Medi Ambient anuncià que este procediment es portaria a terme baix unes limitacions específiques per a garantir la seguretat i el control de les cremes. Per això, només es podran fer de dilluns a divendres fins a les 11 del matí, sempre que el nivell de preemergència per risc d’incendi forestal siga baix mitjà i es compte amb la pertinent autorització de l’Ajuntament, que s’ha de demanar amb 72 hores d’antelació.

A més, recordem que des de l’1 de juliol fins al 30 de setembre no s’autoritzarà la realització de cremes agrícoles de cap classe. Escoltem al respecte al regidor de Medi Ambient, Agricultura i Transició Ecològica:

Deixa un comentari