Detenen un home per furtar un vehicle a un concessionari d’Alzira

Va a un concessionari d’Alzira i demana provar un vehicle i el furta. Este va ser el modus operandi d’un home de 40 anys que ja ha sigut detingut per la Policia nacional com a pressumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació,

Els fets van ocórrer a un concessionari de vehicles d’Alzira , quan un home va acudir i es va interessar per un vehicle. El suposat comprador va sol•licitar provar el turisme en moviment, per la qual cosa en un primer moment el venedor va conduir l’automòbil fins a la població de Corbera, on van baixar perquè el comprador el provara.

Una vegada l’home es va asseure en el seient del conductor, sense donar temps al fet que el venedor pujara al vehicle, presumptament va traure una navalla i li va amenaçar amb matar-lo si pujava en el cotxe, per a a continuació fugir amb direcció Cullera.

Les investigacions dels agents de la Comissaria d’Alzira han permés localitzar i detindre al sospitós com a presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació. El detingut amb antecedents, ha passat a disposició judicial.

Deixa un comentari