Dia del Llibre Valencià i ja s’han repartit a les escoles els primers llibres dels PLCA 2019

Compartix la notícia

Hui és el Dia del Llibre Valencià i molts xiquets i xiquetes d’Alzira poden celebrar-ho amb els Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2019, perquè ahir van començar a distribuir-los. La Regidoria de Cultura i el SERVAL encetaren el repartiment d’estos llibres amb la visita a l’escoleta infantil Llepolies i al centre públic de l’Alborxí. Al llarg de les pròximes setmanes es farà entrega dels exemplars a la resta de centres educatius del municipi.

La distribució està prevista en tres fases: la primera, que va començar ahir i continuarà este mes de novembre amb la visita a l’alumnat del primer curs de les escoles infantils, al centre d’educació especial Carmen Picó i a l’associació La Nostra Veu, on es repartiran els llibres guanyadors del Premi d’Àlbum Il·lustrat, Nina, de Seta Gimeno, Monstre verd, de Canizales, i La cabra Serafina, de Blai Senabre i Anna Font. També es portarà el CD Cap al sud, de Paco Muñoz i el quadern Descobrim el Pont a la Natura, d’Alfred Aranda.

La segona fase serà al mes de gener, quan l’alumnat d’ESO i de batxillerat rebrà els llibres guanyadors del Premi de Narrativa Infantil, El misteri de Serra Perduda, de Francesc Gisbert, el Premi de Narrativa Juvenil, Coppelius, el creador d’autòmats, de Rosa Maria Colom, el Premi de Teatre, Perquè t’estime, que si no…, de Carles Alberola, el Premi de Poesia, Camelot o la poesia social, de Joan Deusa, i el Premi de Novel•la Ciutat d’Alzira, No sabràs el teu nom, de Vicent Usó.

Per últim, la tercera fase será a l’abril, quan l’alumnat d’ESO i de batxillerat rebrà exemplars dels llibres dels nostres autors, com Vicente Blasco Ibáñez o Sant Vicent Ferrer, i també el llibre Alzira, l’illa del Xúquer.

El regidor de Cultura, Alfred Aranda, ha volgut aprofitar este Dia del Llibre Valencià per a animar els alzirenys i alzirenyes a llegir en la nostra llengua. L’escoltem en l’informatiu:

      informatiu-migdia-20-novembre-2020_md_60704340_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari