Dia del Poble Gitano a Alzira

El pròxim dilluns 8 d’abril Alzira s’uneix a la celebració del dia del poble gitano amb l’objectiu de reconèixer el paper del col·lectiu en la nostra història i combatre els estereotips i la discriminació que hui dia encara es mantenen vigents.

Amb motiu d’aquesta efemèride, dilluns que ve a les 11 a l’Ajuntament es llegirà el manifest institucional i de la ciutadania gitana per dirigir-se tot seguit al pont de ferro del Riu Xúquer on es realitzarà la cerimònia del riu en memòria de les víctimes de l’holocaust.

A més, el dimarts, 10 d’abril a les 10 del matí tindrem en Alzira ràdio a Sara Kechouane i Araceli Moreno, agents de salut del projecte RIU, per parlar-nos del poble gitano i les desigualtats de salut.

I per tancar el programa d’actes, el dijous dia 11 d’abril a les nou i mitja, al Centre de Participació Ciutadana ubicat a la Plaça Jesús, es realitzarà un taller de promoció de la igualtat entre homes i dones a càrrec d’Ainhoa Valentín i Mery Sención, també agents de Salut del projecte RIU.

Deixa un comentari