Dia Internacional de la Família

Hui celebrem el dia Internacional de la Família. Una data que es commemora des de dels anys 90 i que té com a objectiu promoure la conscienciació i el millor coneixement de la importància de la família i del seu rol educador i d’influència en la societat.

A més, esta data s’ha convertit també en un dia reivindicació per la necessitat de mesures que afavorisquen la natalitat i que possibiliten la conciliació de les famílies. Segons ha explicat la presidenta de l’associació de famílies nombrorses d’Alzira “Mas de dos”, Alicia Grau, queda molt per fer i moltes mesures per prendre per frenar l’hivern demogràfic que pateix el nostre país:

DIA DE LES FAMÍLIES 1 GRAU

Grau ha defensat que calen mesures en dos sentits, cap a les empreses per facilitar la contractació a persones que vulguen tindre fills però també mesures com ajudes econòmiques per a les famílies i l’ampliació dels permisos de maternitat i paternitat.

Amb motiu d’esta data, l’Associació “más de dos” ha organitzat una jornada de portes obertes i un sorteig per a tots aquells que vulguen arrimar-se i conèixer el seu treball.

Deixa un comentari