fbpx

Diego Gómez demana al president de la Generalitat un finançament just en serveis socialsÀudio 

Compartix la notícia

Diego Gómez demana a Puig un finançament just en serveis socials, que no deixe ningú enrere. L‘alcalde d’Alzira i Vicepresident de la FVMP ha participat hui en la reunió de la FVMP amb el president de la Generalitat.
En esta primera reunió s’han abordat els continguts prioritaris per a la reconstrucció, sent conscients que són molts els assumptes i mesures a abordar. S’han estructurat les intervencions al voltant de 6 blocs: serveis socials, turisme, hisenda, agricultura, despoblació i indústria.

Al primer bloc, ha intervingut l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i ha subratllat la tasca dels Serveis Socials municipals i ha insistit en “la necessitat de comptar amb els recursos econòmics suficients per a poder atendre en primera instància les persones”. A més, també ha abordat la necessitat de “reforçar les plantilles d’atenció domiciliària, així com millorar les plataformes informàtiques que permeten abreviar la concessió d’ajudes”.
Per últim, l’alcalde d’Alzira i Vice President de la FVMP, Diego Gómez, ha manifestat la necessitat d’engegar “una campanya informativa per a donar a conéixer les possibilitats del Fons per a la Renda Valenciana d’Inclusió”.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-27-d-039-abril-2020_md_50466130_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari